Teknoloji-Yazılım

Coinoxs’un danışmanlık verdiği Clashub, AIBC Eurasia’da ödül kazandı

 

Yapay zeka ve blockchain sektöründen yönetici ve profesyonelleri bir araya getirerek panellere, eğitimlere ve ilham verici konuşmalara ev sahipliği yapan AIBC Eurasia bu yıl Dubai’de gerçekleşti. Etkinliğin GameFI Pitch ödüllerinin sahibiyse Coinoxs’un stratejik danışmanlığını yürüttüğü Clashub oldu.

Blockchain ve yapay zeka ekosisteminin temsilcileri 13-16 Mart tarihleri arasında Dubai’de bir araya geldi. Birçok önemli panelin, konuşmacının ve etkinliğin yer aldığı ve küresel çaptaki etkinlikleriyle tanınan SİGMA tarafından düzenlenen AIBC Eurasia Summit’in katılımcıları arasında blockchain tabanlı ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Coinoxs da yer aldı. Etkinlik kapsamında GameFI Pitch Ödülleri de sahiplerini buldu. Coinoxs’un stratejik danışmanlığını yürüttüğü ve etkinliğe katılımında referans olduğu Clashub, 1.’lik ödülü almaya hak kazandı. En başından itibaren sürecin içerisinde olan Coinoxs Kurucusu Can Azizoğlu da ödül töreninde Clashub’ı yalnız bırakmadı.

Clashub, kullanıcılarına farklı ağlardan olan ve onaylanan NFT’lerin oyun içerisinde kullanılmasına izin veren bir çözüm sunuyor. Platform, kendi NFT’lerini veya koleksiyonlarını yaratmazken, bunun yerine oyuncuların Ethereum ve Avalanche gibi büyük platformlardan önceden sahip oldukları koleksiyonlarını oyun içinde birlikte kullanmalarına da izin veriyor. Böylece oyuncular eğlencenin yanı sıra aynı zamanda pasif gelir elde etme imkanına sahip oluyor.

Danışmanlık verdikleri Clashub’ın ödül kazanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Coinoxs Kurucusu Can Azizoğlu mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. AIBC Eurasia’nın ekosistem için oldukça önemli bir etkinlik olduğunun altını çizen Azizoğlu, “Ekosistemimizden çok önemli kurum ve yöneticilerin yer aldığı böylesi bir etkinlikte Clashub’ın ödül alarak bizimle birlikte sahneye çıkması hem büyük bir başarı hem de büyük bir fırsat. Bu arkadaşlarımızın isimlerini ilerleyen dönemde çok daha fazla duyacağımıza inanıyorum. Biz de Coinoxs olarak kendilerine ve sektörümüzdeki gelecek vadeden diğer girişimcilerimize destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Loading

Paylaş :

Comment here