Kategori Dışı

Söke un…

 

60 yıllık uzmanlığı ve tecrübesiyle mutfakların vazgeçilmez markası Söke, ramazan ayında da geniş ürün yelpazesini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Hem leziz hem de zamandan tasarruf sağlayacak yemekler Söke’yle kolayca hazırlanabiliyor.

1963’den beri üretim yapan ve o günden bu yana mutfakların vazgeçilmez markasına dönüşen Söke, ramazan ayında da mutfakların başrol oyuncusu olmaya devam ediyor. Klasikleşen geleneksel unu dışında tahıl unlarından organik una kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Söke, hünerli ellerde yemeklerin lezzetini veriyor. 60 yıldır mutfaklara konuk olan Söke, özenle seçilen buğdayları, el değmeden son teknoloji ile işleyip unun en doğal halini, her pakette en iyi kalitede sunuyor. Lezzetin hamurunda olan Söke, evde ekmek yapmak isteyenler için de ekmek unu karışımlarıyla bu ihtiyaca cevap veriyor. Söke, çok tahıllı, çavdarlı, tam buğday, yulaflı, ruşeymli, köy ekmeği ve sarı sert buğday un karışımlarıyla leziz ekmekler yapmak için alternatifler sunuyor. Ekmekten baklavaya, börekten içerisinde un bulunan tüm lezzetlere kadar ramazan ayının bereketi Söke ile sofralara taşınıyor.

EDİTÖRE NOT:

Söke Un, 1963 yılında dünyada en saygın değirmen teknolojisini geliştiren İsviçreli Bühler makinelerini ve teknolojisini kullanarak kurduğu ilk değirmeniyle ismini aldığı Söke’de, önemli bir buğday üretim havzası olan Söke ovasının içinde üretime başladı. Değirmencilikteki 60 yıllık uzmanlığı ve tecrübesiyle üretimin her aşamasında yüksek kaliteyi odağında tutan Söke, çevreye ve insana karşı saygı ve güven anlayışıyla gerçekleştirdiği dünya standartlarındaki teknoloji yatırımları, profesyonellerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun ürün çeşitliliği ile Türkiye’nin lider ve yenilikçi un markası konumunda. Bugün Söke’de ve Ankara’da yer alan 2 fabrikası ile profesyonellerin ve tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun olarak ürettiği farklı un çeşitleriyle Söke, Türkiye’nin her noktasında maharetli ve usta eller tarafından tercih edilmenin gururu ve heyecanıyla sektörünün öncüsü olmaya devam ediyor. Çünkü 60 yıldır lezzetin hamurunda Söke var. Söke, 2022 yılı itibariyle Türkiye’nin ve sektörün global markalarından Ulusoy Un bünyesinde yer almaktadır.

Loading

Paylaş :

Comment here