Mekanlar-Şefler

Doubletree By Hilton Bodrum Marina Vista Misafirlerini Bodrum’un Kalbinde Sari Yaz’i Yaşamaya Davet Ediyor…

Kendine has dokusu, eşsiz atmosferi ve gizli güzellikleriyle Bodrum’un merkezinde yer alan DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, tek adımda Bodrum’u keşfetmek isteyen misafirlerini “Sarı Yaz” sezonuna davet ediyor.

 DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista şehir merkezindeki özel konumu ile Sarı Yaz sezonunda da eşsiz bir tatil deneyimi sunmaya devam ediyor. Otelin terasında yer alan Uzak Doğu mutfağının iddialı ismi Nama Sushi & Raw Bar ile misafirlerine muhteşem bir gastronomi deneyimi sunarken girişinde yer alan ve dünya mutfağı lezzetleriyle gün boyu hizmet veren Big Chef’s ile de Bodrum ruhunu yaşatmaya davet ediyor.

DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista’nın misafirleri Bodrum’un en büyük açık hava havuzuna sahip huzur dolu bahçesinde keyifli bir gün geçirebilecek ve hem bedenlerini hem de zihinlerini Spa Soul’un özel bakım ve masajları ile yenileyebilecekler. Bunun yanı sıra Bodrum’u yürüyerek keşfedebilecekleri gibi Bodrum Kalesi’ne, Bodrum Marina’ya ve eğlence noktalarına yine yürüyerek kısa sürede ulaşabilmenin konforunu yaşayacaklar.

Sarı Yaz dönemine özel olarak sezon sonuna kadar %15’e varan indirimli konaklama fırsatları ve 11 güne kadar ücretsiz iptal ve kolay değişiklik hakları sunan DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista’nın misafirleri 3 gün ve üzeri konaklamalarda ise %20’ye varan indirimlerden yararlanabilecekler.

Halikarnas Mozolesi, Zeki Müren Sanat Müzesi, Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro ile çok sayıda restoran, mağaza ve eğlence noktasına yürüme mesafesindeki konumu ile DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, iş toplantıları ve buluşmaları sonrası Bodrum’u keşfetmek isteyen kurumsal misafirlerin de ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Loading

Paylaş :

Comment here