Mekanlar-Şefler

Cihangir’in Kalbinde Muhteşem Boğaz Manzarasıyla: Vişneli Meyhane

 

Cihangir’in büyüleyici atmosferinde yer alan Vişneli Meyhane, Boğaz manzarasının eşsiz güzelliğiyle konuklarını karşılıyor. Mekân, şıklığı ve lezzetiyle meyhane kültürüne modern ve yenilikçi bir yorum sunarken gastronomi, iyi müzik ve ambiyansı tek çatı altında toplamayı başarıyor.

Vişneli Meyhane’nin menüsü, özenle hazırlanmış lezzetlerle dolu. İmza mezeleriyle adından söz ettiren mekân, Pancarlı Lübnan Humusu’nun yoğun tadı ve Balı Hardallı Karides Söğüş’ün taze lezzetiyle misafirlerine benzersiz bir ziyafet sunuyor. Geleneksel lezzetlerin modern dokunuşlarla buluştuğu Ispanak Borani, Bademle Sarılı Kuzu Kokoreç ve Gambilya Fava da menünün öne çıkanları arasında yer alıyor.

Mekânın barı, şık tasarımı ve zengin kokteyl menüsüyle dikkat çekiyor. Sadece yemek için değil, keyifli bir akşam geçirmek için de ideal bir ortam sunan bar, özenle hazırlanan kokteylleriyle Cihangir’e yeni bir soluk katıyor.

Göz kamaştıran manzarası, benzersiz lezzetleri ve sıcak atmosferiyle Vişneli Meyhane, şehrin yeni buluşma noktası olmaya aday. Vişneli Meyhane 90 kişilik oturma kapasitesiyle her gün saat 15:00’ten itibaren hizmet veriyor.

 

Loading

Zerrin Özcan
Latest posts by Zerrin Özcan (see all)
Paylaş :

Comment here