Yazarlar

Başarıya giden yolda, bazen duymamak gerekebilir

Catering Guide Dergisi 123.sayıya ulaştı.
Başarı olduğunu düşünüyorum

Başlangıçta “Toplu yemek üreticileri ve tedarikçileri arasında KÖPRÜ” sloganı ile yola çıkan dergi, zaman içinde HORECA sektörünün tamamını kapsayan bir yayın politikasına döndü. EDT Sektörünün REFERANS DERGİ’ si olmayı başardık.

Başkası için sürpriz olan bizim hedefimizdi

Catering Guide Türkiye Genelinde dağıtılan bir dergidir. Ankara’da yayınlanan bir sektör dergisine, Edirne’de, Hakkâri’de, Iğdır’da, Muğla’da kısaca her yerde, bir yemek fabrikasında, hotelde, restoran ve pastanede karşılaşmak sizin için sürpriz olabilir.

Ama bu bizim hedefimizdi.

Kimseye hısım ya da hasım olmadık

Catering Guide Dergisi, rüzgâra göre tavır belirleyen bir yayın politikası izlemedi. Bundan sonra da böyle olacak. Doğruları ve yanlışları, eksiklikleri yerinde ve zamanında dile getirmeye devam edeceğiz.

Baktığınız her yer yerde biz vardık

Catering Guide Dergisi yayın hayatına başladığından bu yana sektörel fuarlarda, Kongre ve etkinliklerde yer aldı. Sektör profesyonellerinin baktığı her yerde Catering Guide vardı.

Bundan sonra da olacak.

Gazetecilik özgürlüktür

Gazeteciliğin ana fikri farklı seslere,görüş ve düşüncelere yer vermektir. Çok farklı düşünceye ve dünya görüşüne sahip köşe yazarlarımız okuyucularımızı aydınlatmaya çalıştılar. Hiçbir müdahale ve kısıtlamayla karşılaşmadılar. Her görüş ve düşünceye sayfalarımızı açtık. Bundan sonra da böyle olacak.

Gündem belirledik

Gazeteciliğin en keyifli yanı gündem belirlemek ve haber atlatmaktır. Bir sektör dergisi olarak birçok defa bunu gerçekleştirdik.

Keyif aldık

Bunları nasıl mı yaptık.

Aynen aşağıdaki gibi…

Kurbağalar arasında bir yarışma düzenlenmiş.Yarışın amacı, çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış. Birçok kurbağa da yarışı seyretmek için toplanmış ve yarışma başlamış. Kule o kadar yüksekmiş ki seyircilerin hiçbiri yarışmacıların başarabileceğine inanmıyormuş.

Destek vermek yerine başlamışlar bağırmaya:

–Hiçbiriniz başaramayacaksınız…

Yarışmaya başlayan kurbağalar ümitsizliğe kapılıp, kulenin tepesine ulaşamayacaklarını düşünüp, teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar içlerinden sadece bir tanesi inatla ve yılmadan kuleye tırmanmaya devam etmiş.

Seyirciler bağırıyorlarmış:

–Başaramayacaksın…

Geriye kalan kurbağa yarışı bırakmamış ve büyük bir gayret ile kulenin tepesine çıkmayı başarmış.

Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş:

 – Bu işi nasıl başardın?

Kuleye çıkan kurbağa cevap vermemiş, O an farkına varmışlar kurbağa sağırmış…”

Kurbağa olumsuz tüm haykırışları duymayıp ümitsizliğe düşmemiş ve yalnızca kulenin en tepesine çıkmayı düşündüğü için sonunda başarmış.

Loading

Dursun Arık
Paylaş :

Comment here