HaberlerManşet

Tüm Gıda Mühendisleri Derneği kuruldu

“Tüm Gıda Mühendisleri Derneği kuruldu Kemal ÖZUÇARGİL “Birlikte daha güçlüyüz”

Tüm Gıda Mühendisleri Derneği kuruldu. Başkanlığını Kemal ÖZUÇARGİL ’in yaptığı derneğin lansmanı 8 Aralık 2018 Pazar Günü yapıldı.

300 Gıda Mühendisi, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, İl Müdür Yardımcıları, İlçe Tarım ve Orman Müdürleri, Akademisyenler ve Sektör Temsilcilerinin katılımıyla İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel ‘de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.
Başkan Kemal Özuçargil dernek çalışmalarında meslektaşlarının eğitimini ön planda tutacaklarını, 2020 yılında kuracakları Ar-Ge Merkezi’yle meslektaşlarına önemli bir katkı sağlayacaklarını, kamu ve sektör işbirlikleriyle güvenilir gıdaya ulaşmada çaba sarf edeceklerini bildirdi. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, İYSAD Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Catering Guide Dergisi Başyazarı Engin Güner ve TÜRES Genel Sekreteri Ensar Üstün, toplantıda birer konuşma yaptılar. Konuşmacılar; Gıda Mühendislerinin gıda güvenliğinin sigortası olduğunu dile getirdiler. Kamu ve özel sektörde çalışan veya işletmecilik yapan gıda mühendislerini aynı çatı altında toplayacak bir örgüte ihtiyaç duyulduğunu söylediler. Konuşmacılar Tüm Gıda Mühendisleri Derneği’ne her türlü desteği vereceklerini ve birlikte çalışacaklarını vurguladılar.

Tüm Gıda Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu şu kişilerden oluşuyor.

Kemal ÖZUÇARGİL
Ercan SAĞAZ
Özkan YILDIRIM
Gökhan DİK
Osman ELİKÖTÜOĞLU
Serap ÖZTÜRK
İsmail DALDAL
Emre DİKMEN
Maşallah KASAK
Ceyhun KASAPOĞLU
Çiğdem COŞKUN

Loading

Paylaş :

Comment here