Kategori Dışı

Beğendik’in iflası resmen açıklandı

Beğendik’in iflası resmen açıklandı
İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin konkordato mühletinin uzatılmaması, tüm tedbirlerin kaldırılması ve iflasın kabulüne ilişkin kararı Basın İlan Kurumu’nun web sitesinden resmi olarak kamuoyuna duyuruldu

İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, 20 Temmuz’da aldığı kararla Beğendik Mağaza İşletmeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş ve Beğendik Yiyecek İçecek Gıda Turizm Hizmet İşletmeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. için 3 aylık konkordato süresi vermişti. Dava dosyasında  Beğendik Mağaza İşletmeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin 130 milyon 758 bin TL, Beğendik Yiyecek İçecek Gıda Turizm Hizmet İşletmeleri San. ve Tic. Ltd. Şti’nin 11 milyon 443 bin TL borcu olduğu belirtilmişti. İlgili kararda bir sonraki davanın 16 Ekim 2020’de görülmesi kararlaştırılmıştı.

İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, 16 Ekim’de görülen davanın sonucunu duyurdu. Buna göre konkordato süresinin uzatılması talebi reddedildi, atanan konkordato komiserlerinin görevine son verildi, tüm tedbirler kaldırılarak iflas resmen kabul edildi.

Kaynak :  Ortak alan

Loading

Paylaş :

Comment here