Kategori Dışı

     Satıştan Üretime Uzanan 32 Yıl

1989 yılından bu yana gıda ve üretim sektörünün içinde olan bir ailenin kurulusu olan AKDUMAN HORECA A.Ş.

2009 yılı ile birlikte dünya pazarında yeri olan ancak Türkiyede henüz kurulma aşamasında olan is fikirlerine yönelmiştir.
2013 yılı ile birlikte bu iş fikirlerini partner firmalar ile hayata geçirerek the good karamelize soğan,the good karamelize mantar ve ustasından doğranmış kavrulmuş soğan markaları ile devam etmiştir.

Değişen dünya gıda pazarında kaliteli ve aranan ürünler ile doğranmış kavrulmuş soğan,karamelize soğan ,karamelize mantar,kapari  ve poşet soğan ile gelişen pazarda yerini almıştır.

Kıbrıs,Bulgaristan,Romanya,Almanya,Avusturya,Makedonya,Irak, Avusturya,
Hollanda,Belçika,Fransa olmak üzere pl ve kendi adına ürün üreterek ülkemizi gururla temsil etmiştir.

3000 metrekare üretim alanı ve soğuk hava depoları ile yeni yılda donuk üretim kanalına girerek iş alanlarını geliştirmiştir.
2017 yılında donuk ve taze balık satışı ile birlikte burning dining table üretimi ile iş alanlarına yeni bir oluşum eklemiştir.

AKDUMAN HORECA A.Ş.; soğan,patates,ıspanak,ege otları,mantar başta olmak üzere küp kesim,soyulmuş,slayt ve julyen kesim olmak üzere çiğ ve konserve ile birlikte donuk ürün grubunda hizmet vermektedir.

Kurumun 3.kuşak temsilcisi olan Serdar Gökay Akduman,yurtdışında eğitimini tamamladıktan sonra yönetime dahil olmuş ve çıraklık yaptığı işin ustalığına başlamıştır.

Aldığı eğitimleri sahada satış ile pekiştiren Serdar Gökay AKDUMAN,üretim ve üretim reçeteleri yanında ürün geliştirme ile ilgilidir. Aile firmasının tüm konularda  yetkilisi olarak gelecek kuşaklara özgün ve değerli çalışmalar bırakabilmek için çalışmaktadır.

Göker AKDUMAN kimdir?

1 Ekim1967 doğumlu olan Göker Akduman evli ve 1 çocuk babasıdır. İlk, orta ve lise eğitimini doğum yeri olan Balıkesir’in Manyas ilçesinde tamamlamıştır.1985 yılında Management katkısı ile İş İdaresi ve İş Gelişimi eğitimi almıştır.Anadolu ün.İş idaresi ve çalışma ekonomisi eğitimini tamamlamasının ardından ulusal ve uluslararası firmalarda görev almış ve daha sonra aile firması olan AKDUMAN HORECA İÇ ve DIŞ Tic. A.Ş.firması ile faaliyetlerine devam etmektedir.
Aynı zamanda İhtisas Kulübü yönetim kurulu üyeliği ve Atatürkçü Düşünce Derneği şube üyeliği ile de sosyal hayatın içinde bulunmaya devam etmektedir.

AKDUMAN HORECA A.Ş.marka ve kuruluşlarını www.ustasindanhazirsogan.com
www.thegoodizmir.com
www.ayartt.com
www.thegoodfishizmir.com linkleri ile takip edebilirsiniz.

Loading

Paylaş :

Comment here