Mekanlar-Şefler

Mett Hotel & Beach Resort Bodrum’un …

Sunset Hospitality Group markası METT Hotels&Resorts’un Türkiye’deki ilk oteli METT Hotel & Beach Resort Bodrum, Ağustos ayı boyunca dünya çapında ünlü DJ’lerden özgün ve farklı konsept gecelerine kadar birbirinden eğlence dolu bir keşif sunuyor.

 Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group’un markası METT Hotels&Resorts’un Türkiye’de geçen yaz açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort, Bodrum, misafirleriyle birlikte yaşamı kutlamaya ve paylaşmaya devam ediyor.

Uluslararası İtalyan konseptli restoranı Isola Manzara Gardens, alışılmış ‘beach club’ konseptini sarsan FOLIE Restaurant & Sea ve Dubai’de Kasım ayında açılmadan önce nefes kesici bir manzaranın Pan Asya mutfağından esinlenen lezzetler ile buluştuğu ATTIKO, Ağustos ayı boyunca da METT Hotel & Beach Resort, Bodrum’da eğlencenin taze mutfak deneyimleri, canlı müzik karışımları ve canlı eğlence ile buluştuğu olağanüstü bir deneyim sunuyor.

Isola Manzara Gardens’da benzersiz bir eğlencenin parçası olmaya hazırlanın.

METT Hotel & Beach Resort, bünyesinde yer alan uluslararası İtalyan konseptli restoranı Isola Manzara Gardens’ın Ağustos ayı programında dünya çapında ünlü DJ’lerden ve farklı konsept gecelerine kadar birbirinden keyifli deneyimler bulunuyor.

Isola Manzara Gardens, her Salı Ladies of Isola konseptiyle lounge alanında kadınlara özel etkinlik ayrıcalığı ve her Cuma Memo Garan DJ performansları eşliğinde misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

2 Ağustos Salı günü başlayacak Ladies Night of Isola gecesi, 3 Ağustos’ta DJ Krystyano, 4 Ağustos’ta DJ Mustafa Aydoğdu, 5 Ağustos’ta DJ Memo Garan, 6 Ağustos’ta DJ Umut & Solanch De La Rosa ile Minuty Party ve 7 Ağustos’ta ise DJ Mustafa Aydoğdu ile Retro Night, misafirleriyle birlikte Ağustos’a eğlenceli bir giriş ile merhaba diyor.

Alışılmış ‘beach club’ konseptini adeta sarsan FOLIE Restaurant & Sea imza showları devam ediyor.

Bodrum’un en güzel plajlarından birinde, Mavi Bayraklı masmavi denizi ile benzersiz konsepti ve büyük ilgi gören Cabaret Show’ları ile Bodrum’un en delisi FOLIE Restaurant & Sea, her gün 17.00-19.00 arası happy hour saatleri, her Perşembe DJ Barış Aktoluğ, her Cumartesi Cabaret Show her Pazar ise resident DJ’ler Umut ve Krystyano ile Bodrum severlerin 2022 sezonunda vazgeçilmez durağı olmayı sürdürecek.

ATTIKO’nun Fire & Sushi ve Dolunay gecesine konuk olun…

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un en muhteşem manzarasına karşı konumlanan lounge konseptli restoranı ATTIKO’da da her Perşembe Fire & Sushi konsepti sunuluyor. Dubai’de Kasım ayında açılmadan önce hem Bodrum hem Dubai’de nefes kesici bir manzaranın ve eğlencenin merkezi olacak olan ATTIKO’da ise 11 Ağustos Perşembe günü Full Moon Party ile geceniz şenleniyor.

Sade ve neşeli Akdeniz hayatından ilham alan METT, sosyalleşmenin ve eğlencenin tüm deneyimin merkezinde yer aldığı bir yaşam tarzı sunan rafine, zarif ve rahat bir otel koleksiyonu olarak yerini alıyor ve misafirlerini Ağustos ayı boyunca da eşsiz deneyimlerle eğlenceye davet ediyor.

Zarif ve özenle tasarlanan 72 oda, 31 adet suite loft ve villası, mavi bayraklı plajı ile METT Hotel&Beach Resort konuklarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Geniş teraslı loftların yanısıra, kendine özel havuzlu villaların yer aldığı otelde ayrıca, bir adet kapalı, bir adet infinity havuz, iki geleneksel Türk hamamı, MOI SPA ve RAISE Fitness&Wellness merkezleri de bulunuyor.

www.mettsocialliving.com

METT’in Kökeni: METT’in en büyük ilham kaynağı, Akdeniz yaşamının basit, dengeli mutluluğudur. Yer aldığı konum, güneşin dünyanın başka hiçbir yerinde doğmadığı güzellikte doğduğu ve toprağın, kayaların, suyun ve bitki örtüsünün karışımı, her fırsatta kartpostal değerinde manzaralar yaratır. Tüm bu unsurlar METT’in görsel kimliğinde yer almaktadır. 

Sunset Hospitality Group Hakkında

www.sunsethospitality.com

Loading

Paylaş :

Comment here