Manşet

Perakende sektörü bir kez daha ‘Ortakakıl’da buluşuyor

 

 

Perakende sektörünün en büyük dijital etkinliği Ortakakıl Konferansları 2023, 13 – 16 Haziran’da gerçekleşecek ve Ortakalan Sanal Fuarı ile desteklenecek

Perakende sektörünün tüm paydaşları, ‘Türk iş dünyasının Ortakalanı’nda dört günlük bir etkinlikle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

13 Haziran 2023 Salı günü başlayacak  perakende sektörünün en büyük dijital etkinliği Ortakakıl Konferansları, yurt içi ve yurt dışından birbirinden değerli konuşmacıları sektör paydaşlarıyla buluşturacak. Açılış konuşmalarını Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, Gıda Perakendecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Önder Özpamukçu, Avrupa Türk İşadamları ve Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Sarıyar ve Unilever İsrail CEO’su Cem Tarık Yüksel’in gerçekleştireceği konferanslar, 16 Haziran akşamına kadar www.ortakalan.org üzerinde online yayında olacak.

Kadınların iş gücüne katılımı ve perakende sektöründe kadın liderlerin etkinliğinin artması yönündeki çalışmalara çeşitli sivil toplum kuruluşlarının iş birliğiyle kesintisiz destek olan Ortakalan’ın düzenlediği Ortakakıl Konferansları, bu sene de programında en fazla sayıda kadın moderatör ve konuşmacının yer aldığı perakende etkinliği olmayı sürdürecek.

Ortakakıl Konferansları 2023’teki ana ve özel oturumlar, organize market zincirleri, FMCG ve perakende ekipman – teknolojileri ekseninde sektör paydaşlarını bir araya getirecek.

Dış ticaret hedefleri adına kritik bir öneme sahip Avrupa – Türk Etnik Pazarı ile yenilikçi iş fikirlerine sahip girişimcilerin uygulamalarını sektöre tanıtan Startup oturumları da Ortakakıl Konferansları’nın benzersiz içeriği içinde yer alacak. Ayrıca Ortakalan’ın perakende raporları da konferans programında sunulacak.

Geçtiğimiz yıl 83 konuşmacının yer aldığı ve 1857 katılımcının izlediği Ortakakıl Konferansları’nda bu sene 18 moderatörün yöneteceği oturumlarda 80’in üstünde konuşmacı sektör temsilcileri ile buluşacak.  Ortakakıl Konferansları 2023’ün moderasyon ekibi şu isimlerden oluşuyor; “Abidin Çavuşoğlu, Ahmet Yanıkoğlu, Asude Alkaylı, Ayşe Işıl, Ayşegül Özkavukçu, Babur Akyol, Barış Tartar, Behice Sayat, Burak Ünaldı, Celal Toprak, Cemal Özen, Cengiz Çambel, Erdal Tüfekçi, Esra Gür, Levent Uğurses, Orhan Ataç, Orhan Dağlıoğlugil, Utku Tanay Ulu”.

Verimlilik odaklı benzersiz konsept, konferans ve sanal fuar bir arada

13 Haziran Salı, saat 09:00’da, sektörün önde gelen firmaların katılımıyla ziyarete açılacak Ortakalan Sanal Fuarı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi konferans sonrasında da 24 saat sürekli ziyarete açık olacak. Konferans ve fuar, Ortakalan yazılım ekibi tarafından hazırlanan ve kullanım kolaylığı sağlayan yeni güncellemeyle üst versiyona geçirilen Ortakalan.org Sanal Etkinlik Modülü üzerinde gerçekleştirilecek.

‘Değişime öncülük yapmaya devam ediyoruz’’

Ortakalan’ın Kurucusu Babur Akyol, Ortakakıl Konferansları 2023 ile ilgili şunları kaydetti:

Uluslararası katılıma açık olması, bir sanal fuar ile eşzamanlı gerçekleşmesi, online olması ve hafta boyunca dolu dolu bir program sunması ile büyük beğeni toplayan Ortakakıl Konferansları ile sektörde değişime öncülük yapmaya devam ediyoruz. Ortakakıl Konferansları 2023 ile her zaman olduğu gibi yine çok renkli, çok katmanlı benzersiz bir gündem yaratacağız. 13 Haziran’da buluşmak dileğiyle…

Ayrıntılı bilgi ve kayıt için:

Emre DURDU / Genel Yayın Yönetmeni

emre@ortakalan.com.tr

0532 560 31 39

Loading

Paylaş :

Comment here