Manşet

Yeni fabrikasında yenilenebilir enerjisiyle…

Altınköy, 25 yıldır peynir üretiminde sektöre yön veren peynir üreticilerinden biri olarak öne çıkıyor. Başlıca ürünleri arasında kaşar peyniri, mozzarella peynir çeşitleri, cheddar peyniri ve dilimli tost peyniri bulunan firma, dünya mutfağının vazgeçilmezi peynirin farklı türlerini tüketicisiyle kalitesinden ödün vermeden buluşturuyor.

Yeni fabrikasında yenilenebilir enerjisiyle…

2018 yılında Aydın’ın Ortaklar Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan yeni fabrikasıyla üretim kapasitesini arttırarak  devam eden Altınköy, sürdürülebilirlik ilkesiyle öne çıkıyor. Fabrika, elektrik enerjisi ihtiyacını *2022* yılından beri GES projesi ile karşılıyor, böylece çevre dostu bir üretim anlayışıyla daha temiz bir gelecek için üretimini doğaya karşı saygı duyarak gerçekleştiriyor.

Dünyaya çapında lezzet!

Altınköy uluslararası pazardaki başarısını yaklaşık 10 ülkeye yaptığı ihracatla ispatlıyor. Ürünlerini dünya pazarlarına taşıyan Altınköy, yüksek kalite standartları ve çeşitliliğiyle global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Firma, 25 farklı türde peynir üretimi yaparak müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunarken, bu çeşitlilik ve ürün kalitesi, Altınköy ‘ü uluslararası alanda da tercih edilen marka haline getiriyor.

“Gülümseyin Peynir”

Vizyonunu gülümsemek üzerine kuran Altınköy, “Gülümseyin Peynir” sloganı ile tüm iş ortaklarına ve markaya güven duyan kullanıcılarına öncelikle mutluluğun önemini vurgularken, samimiyetle güçlü bağlar kurulmasının ne kadar önemli olduğuna da vurgu yapıyor.

Türkiye’nin 45 iline uzanan lezzet!

Türkiye genelinde 45 ilde bulunan bayileriyle, Altınköy ürünlerine birçok ilde ulaşabilmek mümkün. Sürekli ve dengeli büyümeyi benimseyen bir yönetim anlayışına sahip olan Altınköy, müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutarak sektördeki sürekliliğini ve vizyonunu herkese kanıtlıyor.

Bu lezzet gelecekte de herkesi gülümsetecek!

Altınköy, 25 yıllık deneyimi, kalite anlayışı, çevre dostu üretimi ve geniş ürün yelpazesiyle peynirlerini ulusal ve uluslararası arenadaki başarısıyla dağıtmaya ve büyümeye devam ediyor. Sektörde yenilikçi ve dinamik bakış açısıyla adından oldukça söz edilen Altınköy, gelecekte de peynir kullanıcılarına yüksek kaliteli ürünlerini sunmaya devam ederek, tüm iş ortaklarını gülümsetmeye kararlılıkla devam edecek gibi görünüyor.

*** Local Caption *** Guacamole beef burger with melted cheese and bacon on wooden background

Loading

Paylaş :

Comment here