Kategori Dışı

Dardanel…

Deniz ürünlerinin Türkiye’de Lider markası Dardanel, AR-GE merkezinde geliştirdiği inovasyon ile büyüyor

 7.Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve ARGE Merkezleri ödül töreninde İlk Tonbalığı üretimini ve satışını gerçekleştiren Dardanel, ARGE Merkezi Belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden aldı.

Dardanel, 7. Teknoloji Geliştirme Bölgeleri ve Ar-Ge Merkezleri ödül töreninde inovasyon yatırımlarını ve AR GE merkezi tescil belgesini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden aldı. Böylelikle 1984’ten bugüne geliştirdiği son teknoloji ile sofralara en sağlıklı ürünleri ulaştırmanın yanında, inovatif bir marka olmaktan da odun vermediğini tescillemiş oldu.

Dardanel 2020 yılında inovasyona yaptığı ARGE yatırımları ile büyüyor

Toplam satışını 2018 yılına göre yüzde 43 arttıran Dardanel’in ilk 9 ay’lik cirosu 352 milyon TL. Bu büyümeyi AR-GE merkezinde geliştirdiği inovatif AÇ YE hazır yemek ürünlerinden sağladığı katma değerle gerçekleştiren Dardanel, 4Tahıllı&TON, Mısırlı&Ton, Fasulyeli&Ton’dan oluşan üçlü serisi ile sağlıklı, pratik ve lezzetli alternatifler sunuyor. Deniz ürünlerinde sağlıklı hazır yemek kategorisi çıkaran ilk ve tek firma olarak,  2020 yılı vizyonunda ürün çeşitliliğini artırarak bu alanda büyümeyi hedefliyor.

Loading

Paylaş :

Comment here