Kategori Dışı

GODIVA’dan…

GODIVA’dan

Çikolata tutkunlari için düşük kalorili ve hafif lezzetler

 Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, kafelerinde sunduğu sevilen tatlıları ve pastalarının yanı sıra hafif ve düşük kalorili seçenekleriyle de lezzetli bir buluşma noktası…

Godiva mağazalarındaki uzman çikolatacılar tarafından hazırlanan %55 oranında kakao içeren eritilmiş bitter Belçika çikolatasına batırılmış hurma ve çilekler, yoğun kakao oranlı bitter çikolatası sayesinde düşük kalorili bir deneyim yaşatıyor. Godiva’nın kuruyemişlerle bitter çikolatayı buluşturduğu lezzetler arasında mendiant ve stick çikolatalar yer alıyor. Bu hafif ve tüketimi kolay çikolatalar, Godiva Cafe’lerden temin edilebiliyor; çikolataya batırılmış tüm ürünler, günlük olarak ve elde hazırlanıyor.

 

 

Godiva menüsünde yer alan çikolatalı ve kinoalı unsuz kek ise bir diğer hafif ve lezzetli seçenek olarak ön plana çıkıyor. Lezzetli Godiva bitter çikolatası, kavrulmuş badem ve kinoa ile yapılan, un ve glüten içermeyen kek, favorileriniz arasına girmeye aday. Ilık olarak servis edilen bu kek özel tarifi sayesinde çikolata severlerin tüm beklentilerini karşılarken, düşük kalorili olma özelliğini koruyor.

Godiva Cafe’ler, birbirinden lezzetli seçenekleri ile kahve keyfinizi tamamlamak için sizleri bekliyor.

Bitter Çikolataya Batırılmış Hurma1 adet – *95 kcal
Bitter Mendiant Çikolata1 adet – *83 kcal
Bitter Stick Çikolata1 adet – *56 kcal
Bitter Çikolataya Batırılmış Çilek1 adet – *45 kcal
Çikolatalı ve Kinoalı Unsuz Kek1 porsiyon – *251 kcal

 

*Ortalama gramajlara göre verilmiş yaklaşık değerdir.

Loading

Paylaş :

Comment here