Kategori Dışı

Üretim Kontrol Paneli…

Çözbim; Yemekçi MRP/ERP Sisteminde,

Üretim Kontrol Paneli…

Yemek üretimi yapan firmalarda olmazsa olmaz sistem, YEMEKÇİ MRP/ERP Sistemi’ne yardımcı kardeş uygulamamız olan ÜRETİM KONTROL PANEL uygulamamızın, yemek fabrikalarının üretim aşamasında ne kadar faydalı, kolaylık sağlayan bir uygulama olduğunu sizlerle paylaşmak isterim.

Yemek fabrikalarında üretim aşamaları oldukça stresli geçer. Üretilecek yemeklerin kaçar kişilik olacağı, yemek reçetelerine göre ne kadar malzeme konacağı, varsa pişirme öncesi hazırlıkların neler olduğu, pişirme aşamasında yapılacaklar, üretimi biten yemeklerin hangileri olduğu, üretilen yemeklerin firma, firma etiketlerinin hazırlanarak kaplara konulması işlemlerinin yapılması, oldukça zahmetli ve kontrol gerektiren işlemlerdir.

Gece ve gündüz yemek üretim aşamalarının takibi artık    Çözbim Üretim Kontrol Panel yazılımı ile oldukça kolay. Geçmiş günlerin üretimlerinin takibini de arşivleyerek firma denetlemeleri aşamasında denetçilere kolaylıkla sunulabilmektedir.
Üretim Kontrol Panel’inde istenilen zaman dilimlerinde(sabah-öğle-akşam-mesai-gece), istenilen üretim birimlerinin(Kahvaltı üretim, Pasta üretim, Salat bar üretim, Tatlı üretim, Yemek üretim) ayrı ayrı takibi dokunmatik ekranlar aracılığı ile kolaylıkla yapılabilmektedir.

Örneğin aşçılarımız hangi zaman dilimdeki hangi yemeği yapacaksa, ekrandan yemeği seçer, sistem yemeğe ait reçete ve kişi sayılarına göre ürünün üretiminde kullanılacak malzeme ihtiyacını ekranda görür. İstenirse yemeğin tarifi, izlenebilirlik değerleri yemek bazında ekranlardan takip edilebilir. Üretime verilen üretim raporlarını her üretim için kağıtlara basarak üretime verme ortadan kalkar.

Üretim başladığında üretilecek yemeklerin hazırlık, pişirme ve bitişleri ekrandaki butonlara tıklanarak sistem saatinin üretim kontrol paneli yazılımı tarafından üretilen yemeklere otomatik konulmasıyla, yemeğin hazırlığına ne zaman başlandı, ne zaman pişirmeye kondu ve ne zaman üretimi gerçekleştirildiğinin takibi yapılarak raporlanır.

Üretimi yapılan yemeklerin hangi firmalara ait oldukları takip edilir ve istenirse üretilen yemeklerin etiketleri de anında çıkartılarak kaplara yapıştırılır.

Üretimin yapıldığı yemekler ve zaman dilimleri sistemde kayıt altına alınarak arşivlenir. Geçmişe dönüp, günlük üretilen yemeklerin birimler bazında takibi yapılmış olur.
Sistemli çalışan yemek fabrikalarına inanılmaz kolaylık sağlayan ÜRETİM KONTROL SİSTEMİ’ni mutlak kullanarak üretiminizi takip ediniz.
İşlerinizi Yemekçi MRP/ERP sistemine bırakın, depolarınız, üretiminiz, maliyetleriniz, satın almalarınız, finansınız, personel giriş çıkışlarınız, resmi muhasebeniz, teklifleriniz, bütçeniz, kasanız, araç servisleriniz kontrol altında olsun.

Sizler arkanıza yaslanıp, mobil cihazlarınızdan firmanızın günlük, haftalık, aylık durumunu izleyin.

Saygılarımla…

Loading

Timuçin Aral
Takip Edin
Paylaş :

Comment here