Kategori Dışı

2020 yılının ardından…

Merhaba,
2020 de fark ettim ki, biz yazılımcılar günlerimizi diğer yıllarda da Corona(Covid-19) virüsü varmış gibi geçirmişiz 🙂 2020 yılı kod yazmakla geçti, daha fazla uygulama modülü geliştirdik. Tüm firmalarımızın işlerini daha da kolaylaştırdık.
Öncelikle, sağlıklı, mutlu, üretken bir toplum olmamızı diliyorum.
Çözbim yazılım olarak YEMEKÇİ MRP/ERP yazılımımızda geliştirdiğimiz birçok yenilikle 2021 yılına girmemin heyecanını yaşıyoruz.
Çözbim YEMEKÇİ Sisteminde yer alan ANA yeniliklerimizden bazıları;

  • E-İrsaliye modülü ile otomatik olarak irsaliyeleriniz GİB de oluşturulmaktadır.
  • E-İrsaliye MOBİL uygulamamız ile kurye veya şoförleriniz cep telefonlarından irsaliyeleri firmalara teslim edebiliyorlar. Böylece kağıt basımı ortadan kalkmış oldu.

İrsaliye teslim edildiği anda mobil uygulama irsaliyenin teslim tarih saat ve firmaya epostasını otomatik göndermekte. Ayrıca irsaliyeleri kimlerin hangi firmalara teslim aldığının bilgilerini görebilmektesiniz.

  • Çözbim PATRON MOBİL uygulamamız ile de YEMEKÇİ sistemi üzerinde günlük yapılan tüm işlemlerin özetini takip edebilirsiniz.

Tüm stok ve cari hesaplarınızın ekstre ve mizanlarını mobil uygulama üzerinden izleyebilirsiniz.

  • E-Mutabakat modülü, her an yapabildiğiniz, çalıştığınız firmalarla mutabakatınızı eposta ile yapabilirsiniz. Aynı anda birçok firmanıza mutabakat epostası sistem tarafından hazırlanarak gönderilir. Firmaların kendilerine tarafımızdan gelen eposta üzerindeki MUTABIKIZ veya MUTABIK DEĞİLİZ butonuna basması yeterlidir.

Sistem bu seçimlerden herhangi birine basılması durumunda otomatik olarak firmanıza ve seçimi yapan firmaya onay mailini gönderir.
Yemekçi sistemi üzerinden de hangi firmalarınızın MUTABIK, hangi firmalarınız MUTABIK DEĞİL, hangi firmalarınızın YANIT VERMEDİĞİNİ takip edebilirsiniz.

E-Mutabakat modülü sayesinde çok basit ve hızlı bir şekilde mutabakatlarınızı yapmış olursunuz.

  • ALERJENLER; Tarım bakanlığı tarafından 2020 yılında zorunlu kılınan, yemek üretimi ve satışı yapılan yerlerde üretilen ve satılan yemeklere ait ALERJEN TABLOlarının Yemekçi sisteminden otomatik olarak hazırlanması sağlanmıştır. Hangi yemek üretiminde kullanılan malzemelerin ALERJEN içerenlerinin listesi günlük olarak raporlanmaktadır.
  • REÇETELER; Reçetelerde dönem bilgisi özelliği getirilmiş olup, tanımlanan dönemlerin tarih aralıkları arasında malzeme kullanımı yapılabilmektedir. Sınırsız dönem tanımı yapılabilmektedir.

Reçete içerisine bir ürünün farklı tarih aralıklarındaki kullanım gramajları tanımlanabilir. Örneğin yazın farklı bir gramaj, kışın farklı bir gramajda üretimin yapılması tanımlanabilir.

Sistem üretimi belirtilen dönem tarihleri arasında olan hammaddeleri dikkate alır.

  • Farklı yazılımlara irsaliye aktarımı yapılabilmektedir.
  • Birçok projesi olan firmalar; proje proje kazançlarını, maliyetlerini günlük-aylık takip edebilir.
  • E-Bildirge modulümüz ile otomatik olarak EBYN yazılımına veri aktarım XMLleri oluşturulabilmektedir.

YEMEKÇİ MRP/ERP sistemi üzerinde toplam 55 major ve minor özellik 2020 yılında sisteme entegre edilmiş oldu.

Sistemin gelişiminde bizlere bilgi veren istekte bulunan firmalarımıza, yazılım ekibi ve destek ekibimize çok teşekkür ederim.
Nice yeni yeniliklerle buluşmak üzere; hoşça kalın, sağlıcakla kalın.

 

 

 

 

Loading

Soykan ÖZÇELİK
Takip Edin
Latest posts by Soykan ÖZÇELİK (see all)
Paylaş :

Comment here