Kategori Dışı

Çözbim e-talep nedir?

Merhaba,

Bir önceki  “Satın Alma Süreçlerinin Kontrolü Çözbim Yemekçi İle Bir Başka…” başlıklı yazımızda sizlere bahsetmiştik ve “ÇÖZBİM YEMEKÇİ MRP/ERP otomasyonunda geliştirdiğimiz e-TALEP sistemi üzerinden sistemde kayıtlı satıcı firmalara stoklardan seçilen malzemelerin fiyat tablosunu doldurmaları için sistem tarafından bir link üretilir,bu link satıcı firmaya mail olarak gönderilir. … ” demiştik. 🔗https://bit.ly/3Sx0f46

Bu yazımızda sizlere bu sistemi anlatmak istiyorum.

Çözbim e-Talep, ÇÖZBİM YEMEKÇİ MRP/ERP kullanan firmaların var olan ürün sağlayıcıları ile potansiyel ürün sağlayıcılarından ürün fiyat bilgisi toplama sistemidir diyebiliriz. Ürün sağlayıcılar ve potansiyel ürün sağlayıcılar kendilerine e-mail yolu ile ulaşan linke tıklayarak önlerine gelen listedeki ürünleri fiyatlandırırlar ve kaydederler. YEMEKÇİ’de satıcı firmanın kayıt ettiği fiyatları otomatik olarak alır ve satıcı firmaya ait fiyatlar olarak sisteme işler.

Eee ne var bunda diyebilirsiniz, şu var; YEMEKÇİ’nin satıcı firmaya ait fiyatlar olarak sisteme işlemesi ile satın alma sipariş kayıtlarınızı oluştururken satın alma yapılacak malzemenin fiyatı, seçilen satıcı firmaya ait fiyat olarak otomatik gelir! Böylece ÇÖZBİM YEMEKÇİ MRP/ERP ile; çok daha sağlıklı ve emin olarak satın alma formları oluşturabilir, satın alma süreçlerinizi ve takibini yönetebilir, teklif modülü ile gerçek maliyetleriniz ve-veya toplamış olduğunuz satıcı fiyatları ile fiyat verebilir maliyet-kazanç oranını anında görebilirsiniz.

Bir sonraki yazımızda sizlere Çözbim e-Sipariş’i tanıtacağız. Çözbim e-Sipariş Çözbim e-Talep’ten sonra ÇÖZBİM YEMEKÇİ MRP/ERPve Çözbim Xsentius Portal kullanıcılarına yeni bir imkân sunuyor.

Çözbim iş hayatınızı kolaylaştırmak için var; yeni sayıda, yeni çözümlerde görüşmek üzere…

Soykan ÖZÇELİK
Yazılım Geliştirici-Analist @ Çözbim Yazılım

Loading

Soykan ÖZÇELİK
Takip Edin
Latest posts by Soykan ÖZÇELİK (see all)
Paylaş :

Comment here