Kategori Dışı

2023’ü Uğurlarken…

Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık-bırakıyoruz. 2023 yılına “100 yılın felaketi” diye adlandırdığımız 6 Şubat depremi damgasını vurdu, bir çok yurttaşımızı kaybettik -hala enkaz altında kalanların olduğu biliniyor- bir kez daha hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına ve geride kalanlara sabırlar diliyorum. Umarım yaralar bir an önce sarılır, depremzedeler de kalıcı konutlara-işe-güce-aşa kavuşur.

2023 yılında bu acılar daha çok taze iken genel seçim süreci yaşadık. Zaten zor olan ekonomimiz depremin ekonomik yükü ve seçim yükü ile birleşince 5ci aydan itibaren yaşam maliyeti 100% üzerinde zorlaştı, ekonomi daha da küçüldü, irili ufaklı iflaslar yaşandı-yaşanmaya devam ediyor.

İşte bu güç koşullar altında 2023 yılını bitirdik-bitiriyoruz. 2024’ün 2023’ten daha kolay olmayacağını tüm göstergeler zaten gösteriyor. Çalışan-işveren-memur-özel-kamu her sektörden insan yeni yıla yeni yükler ile girecek. Umarım Vaad edilen iyimser tablo hakim olur ve yurttaşlar olarak hepimiz rahat bir yıl geçiririz.

2023 yılı Çözbim Yazılım adına oldukça verimli geçti diyebiliriz. Yeni modüllerimizi kullanıma sunarken, mevcut modüllerimize de iyileştirmeler-güncellemeler-yenilikler kattık.

Bunlardan bazılarını sıralamak gerekirse;

Bankalar – Açık Bankacılık Modülü,

Bankalar – Açık Bankacılık TÖS (Toplu Ödeme Sistemi),

SiteMobil Mobil Uygulaması – Site yöneticilerinin ve site sakinlerinin aidat takiplerini yapabildiği; faaliyet raporlarını görebildiği, planlanan-gerçekleşen işlerin takibini yapabildiği mobil uygulama,

DepoTerm – El Terminali depo yönetim sistemi, kullanıcılar depoya giren-çıkan ürünleri, satın alma ile gelen ürünlerin barkodlarını okutarak otomatik olarak stok giriş-çıkış fişlerini oluşturabilmekte. Madde madde sıralamaya kalkarsak liste uzun olacak o yüzden kısa bir özet geçtim.

Geliştirilmesi planlanan ürünlerimizden bahsedecek olursam;

yeni yılda, 2024 yılında 2023 yılı planlarımızda olan ama yetişmeyen Online Ödeme Yapma-Alma sistemini kullanıcılarımızın hizmetine sunacağız. Bu sayede Xsentius Web Portal’ımız aracılığı ile firma müşterileri borç-alacak bakiyelerini, ekstrelerini hali hazırda görebildiği üzere bu modü ile portal aracılığı ile ödemelerini yapabilecekler. Ardından Yemekçi MRP/ERP veya Aral Entegre üzerinde bu yapılan ödeme otomatik olarak sisteme yansıyacak, cari hesap kartlarına ve fişlerine eklenecek. Yeni başka projelerimiz de olacak ancak fazla uzatmamak adına kısa tutmak istiyorum, hayata geçirdikçe zaten burada sizler ile paylaşıyor olacağız.

2023 yılında müşteri profilimize büyük-küçük ölçekli yeni firmalar da katıldı, daha da büyüdü ailemiz. Çünkü biz kullanıcılarımızı ailemizin bir bireyi gibi görürüz. 36 yıldır kesintisiz olarak kullanıcılarımızın yanındayız ve bunun haklı gururunuz yaşıyoruz.

2023 yılı üzüntüler ile başladı ancak bu yıl özel bir yıldı çünkü Cumhuriyet’imizin 100’cü yılını da coşku ile kutladık. Cumhuriyetimizi bizlere kazandıran başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşlarını da saygı ile tekrar anıyorum.

Çözbim Yazılım ailesi adına yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. 2024; sağlık, başarı, barış, huzur, bol kazançlar getirsin.

Yeni yılda, yeni yazılarda-yeni ürün tanıtımlarımızda görüşmek üzere…

 

Loading

Soykan ÖZÇELİK
Takip Edin
Latest posts by Soykan ÖZÇELİK (see all)
Paylaş :

Comment here